Lépjen velünk kapcsolatba!:
info@balatonhomes.com

IngatlanBalatonEladó.com

Telefonos elérhetőség:
+ 36 30 474 5901

[ Korszerű ingatlanközvetítés, a jó hagyományokat tiszteletben tartva és nyitott a jövő felé ~ BalatonHomes Ingatlanközvetítés ]

Weisz Gabriella és Nagy Róbert BALATONHOMES INGATLANKÖZVETÍTÉS

Weisz Gabriella, ingatlanközvetítőként 1998-óta szerezett szakmai tapasztalatokat és nagy sikereket elérve a Balaton ingatlanközvetítés területén, 2011-ben saját vállalkozást alapított és így az önálló és független úton elindult, mint BalatonHomes ingatlanközvetítés.

A BalatonHomes ingatlanközvetítés most már családi vállalkozás. Közösen dolgozunk a folyamatos fejlődésen. Otthonunk a Balaton régió, ami egyben a választott hazánk – a német és kanadai gyökereink megalapozzák a széles látókörünket, valamint kiváló bázist képez a külföldi ügyfelekkel mindennapi munkánkban.

A BalatonHomes ingatlanközvetítés specializálódott a Balaton északi partján, Balaton-felvidéki és a Káli-medence, vízparti, víz közeli és balatoni panorámával rendelkező ingatlanokra és emellett külföldi és Budapesti ingatlanoknak az értékesítésére és forgalmazására.

Ügyfelek nem csak az átfogó ingatlan Know-how-ból profitálnak, hanem a már több mint 25 éves kiépített társas és gazdasági kapcsolatokból, amelyre épül több száz sikeres adás-vétel ügylet. Ezáltal elismerést nyert a családi vállalkozásunk, mint az egyik meghatározó ingatlanközvetítő a Balatoni térség ingatlanpiacán.

Független irodaként a kezdetektől fogva, 2011-óta, "BalatonHomes Ingatlanközvetítés” BRAND néven működik Magyarországon. Megalakulásunk óta több partnerünkkel építettünk ki kölcsönösen előnyös ingatlanközvetítési kapcsolatot.

Az elsődleges célunk a vevők keresése, hogy a közvetítő-partnereinkkel közösen értéket teremtsünk. Sikerünket nemcsak kiemelkedő ingatlanportfólió és modern marketing támogatások biztosítja, hanem elsősorban Weisz Gabriella ingatlanközvetítő, valamint a BalatonHomes ingatlanközvetítés irodánk jó hírneve és tapasztalata garantálja a magas színvonalú ingatlanadás-vételi szolgáltatások nyújtását.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA MOST!

Weisz Gabriella EV | Fő Ingatlanközvetítő | BalatonHomes Ingatlankövetítő Iroda

Hungary – 8230 Balatonfüred Préház u.1.

+36 30 474 5901

info@balatonhomes.com

Nagy Róbert EV | BalatonHomes Ingatlankövetítő Iroda Vezető | BalatonHomes Marketing

Hungary – 8230 Balatonfüred Préház u.1.

+36 20 559 7527

info@balatonhomes.com

BalatonHomes Ingatlanközvetítés hivatalos partnerek

Pej Marianna | Balatoni Ingatlanközvetítő és Ingatlan tanácsadó

+36 20 345 0962

Módos Írisz | Budapesti ingatlan tanácsadó

+36 30 361 5945

Weisz Beáta | Ingatlan és könyvelési tanácsadó

+36 30 348 8508

Eladó ingatlant keresel ...

© 2024 BalatonHomes Minden jog fenntartva Designed by Nagy Róbert